
Maigi un neticami skaisti – tos nav iespējams neizmēģināt! Šie salātiņi ar kūpinātu vistas gaļu ir jāsakārto kārtās un, pateicoties, sastāvdaļām, tie izdodas fantastiski maigi un mīksti. Nav sarežģīti tos gatavot, bet, ja reiz pagatavosiet – visi jums prasīs recepti!
Interesanti, ka slāņu secību var mainīt, kā arī – ja vēlaties, var pievienot arī sasmalcinātus sīpolus. Šis arī ir lielisks variants, ko pasniegt uz svētku galda.
Sastāvdaļas:
Kūpināta vistas gaļa (var aizstāt ar vārītu vai ceptu vistu) – 220 grami
Olas – 3 gab.
Marinēti gurķi – 150 grami
Burkāni – 1 gab.
Kartupelis (liels) – 1 gab.
Majonēze – 3 ēdamkarotes
Izpildi testu!

Kūpinātu vistas gaļu var aizstāt ar vārītu vai ceptu vistu. Kartupeļus un burkānus vāriet verdošā ūdenī, līdz tie ir gatavi. Pārbaudiet to gatavību, izdurot cauri ar nazi vai dakšiņu. Šis ir svarīgs brīdis, jo dārzeņiem jābūt pilnīgi mīkstiem. Gatavošanas laiks ir atkarīgs no dārzeņu lieluma, to kvalitātes un plīts īpatnībām. Pēc tam atdzesējiet dārzeņus. Uzvāriet olas (tām jābūt cieti vārītām).
Kā visu pareizi izdarīt, lasiet gatavošanu soli pa solim!
Raksta turpinājums nākošajā lapā:
Tevi noteikti interesēs
- Sinoptiķi nāk klajā ar jaunākajām prognozēm: no 12. decembra Latvijā laika apstākļi mainīsies
- Viens apelsīns un trīs olas: draudzene izcepa kēksiņus pie tējas – lieliska recepte
- Mana vedekla Zane nolika uz galda netīru zābaku ar piespraudi – jautājumi par finansēm no tas dienas dzīvoklī pazuda
- Jau decembra vidus, bet Ziemassvētku kaktuss tikai ar pāris pumpuriem — pievienoju vienu sauju, lai tas mostas kuplai ziedēšanai
- Sākumā Juris tāds nebija, bet aizejot pensijā sāka likt man atskaitīties – kur eju, ko pērku; tā ari nesaprata iemeslu kāpēc es aizgāju
- Rīgā, pie mūsu mājas pamanīju melnu BMW, slēpos aiz koka, lai redzētu kas tur iekāps – iznāca vīrs un viņš nebija viens







